04. 12. 2013

Deň Zeme v Handlovej

Mesto Handlová v spolupráci s ENVI-PAK pripravilo na piatkové popoludnie 25.apríla od 12:00 do 14:00 hodiny pre školákov a všetkých Handlovčanov podujatie pri príležitosti Dňa Zeme, ktorý pripadá na 22
Mesto Handlová v spolupráci s ENVI-PAK pripravilo na piatkové popoludnie 25.apríla od 12:00 do 14:00 hodiny pre školákov a všetkých Handlovčanov podujatie pri príležitosti Dňa Zeme, ktorý pripadá na 22. apríla a je oslavou príchodu jari.  Počas podujatia budú v spolupráci s ďalšími partnermi, mestským domom kultúry, ZŠ Školská a spoločnosťou Hater, prebiehať tvorivé dielne s prezentáciou projektov žiakov s tematikou životného prostredia.

ENVI-PAK sa bude vo svojom stánku venovať hrám na tému Ako správne triediť a náš maskot ZELENÝ BOD bude rozdávať letáky s užitočnými informáciami na tému triedenia odpadu a jeho ďalšieho využitia. Vyvrcholením popoludnia bude ocenenie najlepších nápadov na školský ekoerb. Pekné darčeky máme pre víťazov pripravené aj my. Návštevníci podujatia, ktoré sa koná na Námestí Baníkov v Handlovej, sa môžu tešiť aj na zaujímavý kultúrny program.