04. 12. 2013

Deň Zeme v materskej škole

Cez Deň Zeme sme strávili predpoludnie s deťmi MŠ na Západnej ulici v Bratislave, porozprávali im ako funguje triedenie odpadu a zapojili ich mnohými hrami aby si sami vyskúšali ako to funguje.

"Čo sa za mladi naučíš, v starobe akoby si našiel." Týmto pravdivým slovenským príslovím sa riadime aj my v spoločnosti ENVI-PAK a preto učíme deti triediť odpad skôr, než sa naučia písať a čítať.

den_zeme_ms_zapadna den_zeme_ms_zapadna2

Včera na Deň Zeme, 23. 4. sme strávili predpoludnie s deťmi MŠ na Západnej ulici v Bratislave, porozprávali im ako funguje triedenie odpadu, kam patrí už nepotrebná pokazená hračky, prázdna fľaša od džúsu, prečítané otcove noviny či pohár z dojedenej detskej výživy.

den_zeme_ms_zapadna3 den_zeme_ms_zapadna4

Asi 100 detí vo veku od 3 do 6 rokov potom s pomocou učiteliek roztriedili nepotrebné obaly do malých farebných kontajnerov, poskladali obrázky z puclí, roztriedili magnetky podľa materiálu a zahrali sa Človeče, nehnevaj sa.

den_zeme_ms_zapadna5 den_zeme_ms_zapadna6

Aby si niečo z tohto dňa odniesli aj domov, dostali od nás pexeso, kde si môžu precvičovať, čo sa dozvedeli aj so svojimi súrodencami či rodičmi.

den_zeme_ms_zapadna7 den_zeme_ms_zapadna8