04. 12. 2013

ENVI-PAK a Detské múzeum pozývajú na Noc múzeí a galérií

V sobotu 16. 5. počas 11. ročníka obľúbenej Noci múzeí a galérií príďte s deťmi do Detského múzea v Bratislave, kde na vás čaká zaujímavý program  na oboch výstavách a tvorivých dielňach

V sobotu 16. 5. počas 11. ročníka obľúbenej Noci múzeí a galérií príďte s deťmi do Detského múzea v Bratislave, kde na vás čaká zaujímavý program  na oboch výstavách a tvorivých dielňach. Od 10.00 do 18.00 si môžete pozrieť aj pokračujúcu výstavu Trvalé bydlisko Zem a Voda je život venovanú odpadom a vysporiadaním sa s ním ako aj významu vody pre prírodu a človeka.

 

Príďte za polovičné vstupné!

 

Pokračuje aj Súťaž ku Svetovému dňu životného prostredia, s ocenením troch najkrajších vlastných výrobkov z odpadu (papier, plast, sklo, alobal, plechovky, hliník. kartón, nápojový kartón), ktoré prinesiete do expozície výstavy. Výber najzaujímavejších kreatívnych výrobkov sa uskutoční 5. 6. a mená budú zverejnené na webových stránkach ENVI-PAK, ZELENÝ BOD a Detského múzea na druhý deň. Odmeny od ENVI-PAK k vám poputujú poštou, pokiaľ ju nezabudnete uviesť priamo na váš súťažný výrobok.

Špeciálnu cenu – návštevu triediacej linky s ukážkou dotrieďovania odpadu v Bratislave získa trieda, ktorej exponáty budú pre výstavu najväčším prínosom.

Porotu pre výber exponátov tvoria zástupcovia Detského múzea a ENVI-PAK.

Príďte s nami hľadať možnosti ako z Našej planéty urobiť trvalé bydlisko a ZISTIŤ, aká vzácna tekutina je voda!

nmag-2015-plagat