04. 12. 2013

ENVI-PAK je partnerom ECO TOUR 2013

ENVI-PAK je  partnerom speváka a presvedčeného environmentalistu Thomasa Puskailera na ďalšom ročníku jeho koncertného turné pod značkou ECO TOUR po slovenských mestách

ENVI-PAK je  partnerom speváka a presvedčeného environmentalistu Thomasa Puskailera na ďalšom ročníku jeho koncertného turné pod značkou ECO TOUR po slovenských mestách.

Ak chcete vidieť audio-vizuálnu show plnú hudby, tanca, zábavných filmov a súťaží, ktoré približujú tému environmentalistiky a ekológie mladým ľuďom, príďte do Obchodného centra MAX v mestách Trenčín (25.5.), Trnava (8.6.), Nitra (22.7.) a okrem speváka a showmana Thomasa Puskailera s hosťom Máriou Čírovou, môžete získať na autogramiáde ich podpisy a vyhrať v tombole skvelé ceny.

ENVI-PAK, ktorý v oblasti ochrany životného prostredia aktívne pôsobí bude pri tom a pre návštevníkov má pripravené dotazníky, ktorými si otestujú svoj zodpovedný prístup k životnému prostrediu.V obchodných centrách nás nájdete od 12:00 do 16:00 hodiny, koncerty začínajú o 15:00 h.

Neváhajte a príďte stráviť príjemné popoludnie so svojimi deťmi a zistiť, či ste ekoboh, ekosapiens alebo nebodaj ekovrah.