04. 12. 2013

ENVI-PAK má novú web stránku

Dňa 22.02.2007 spustili spoločnosť ENVI-PAK nové internetové stránky.Nový internetový portál v modernom dizajne a s podporou modernej technológie prináša nové možnosti elektronickej komunikácie a zlepšuje orientáciu návštevníkov v spleti problematiky spätného odberu odpadu z obalov v obciach

Dňa 22.02.2007 spustili spoločnosť ENVI-PAK nové internetové stránky.

Nový internetový portál v modernom dizajne a s podporou modernej technológie prináša nové možnosti elektronickej komunikácie a zlepšuje orientáciu návštevníkov v spleti problematiky spätného odberu odpadu z obalov v obciach.

Vďaka modernej technológii sprostredkováva informácie v reálnom čase. Zjednodušená štruktúra zaručuje, že každý návštevník nájde všetky potrebné informácie, ktoré hľadá. Elektronická komunikácia zaručí efektívnosť spolupráce s klientmi a ušetrí im čas.

Na to, aby nový portál zlepšil orientáciu návštevníkov je rozdelený na dve časti.

Prvou z nich je všeobecná časť, ktorej úlohou je sprostredkovávať informácie návštevníkom o systéme spätného odberu odpadov z obalov v obciach a o tom ako sa doň zapojiť. Všeobecná časť prináša informácie o problematike separovaného zberu odpadov na Slovensku a poskytuje návod ako separovať odpad a ako ho zaviesť. Prináša aktuality v tejto oblasti.

Klientska zóna, do ktorej budú mať prístup len klienti ENVI-PAK umožňuje komunikovať medzi ENVI-PAK a klientmi modernejšie a efektívnejšie. Sprostredkováva informácie, ktoré sú určené len pre klientov. Klientska zóna už čoskoro umožní odovzdávanie výkazov prostredníctvom efektívnej a bezpečnej elektronickej komunikácie.

Spolu z novou internetovou stránkou sme vytvorili aj novú štruktúru kontaktov. Cieľom tejto zmeny je zefektívniť našu komunikáciu a zjednodušiť interakciu medzi ENVI-PAK a existujúcimi i potencionálnymi klientmi.

Pre zjednodušený kontakt s klientským oddelením, a pretože chceme byť vždy naším zákazníkom k dispozícii, sme vytvorili emailovú adresu customer.service@envipak.sk. Na tejto adrese najdete osobu, ktorá Vám poskytne potrebné informácie a ochotne poradí v tom ako vyplniť výkazy a iných administratívnych veciach.

Na adrese consulting@envipak.sk je vždy k dispozícii pracovník ENVI-PAK, ktorý Vám ochotne pomôže zorientovať sa v odbornej problematike.