04. 12. 2013

ENVI-PAK na festivale Hory a mesto 2012

Medzinárodný festival horského filmu a dobrodružstva Hory a mesto sa už po štvrtý krát uskutočnil i vďaka partnerstvu s oprávnenou organizáciou ENVI-PAK

envi-pak-na-hamMedzinárodný festival horského filmu a dobrodružstva Hory a mesto sa už po štvrtý krát uskutočnil i vďaka partnerstvu s oprávnenou organizáciou ENVI-PAK. S mnohými z Vás sme sa stretli 28. marca až 1. apríla 2012 v Auparku v Bratislave.

Tento rok bol náš stánok súčasťou festivalového náučného chodníka. Návštevníci v ňom mohli zistiť, ako ekologicky sa správajú a akou záťažou sú oni sami pre našu Zem. Tešíme sa množstvu eko-bohov a eko-sapiens. Eko-vrahovia prišli na festival naozaj v zanedbateľnom počte.

Okrem filmovej prehliadky, multimediálnych podujatí a mnohých sprievodných aktivít sme na festivale návštevníkov i environmentálne vzdelávali ohľadom správneho triedenia odpadu. Informácie o separovaní bolo možné získať v stánku ENVI-PAK neďaleko kinosál. Stánok bol neprehliadnuteľný, veď v jeho okolí sa pohybovali naši známi maskoti v podobe ochrannej známky ZELENÝ BOD.

(FOTOGRAFIA © Vlado Kuric)