04. 12. 2013

ENVI-PAK partnerom podujatia Horský park Challenge

Začiatok školského roka privítal ENVI-PAK účasťou na 2. ročníku podujatia Horský park Challenge, ktorý sa konal pod záštitou primátora Bratislavy Milana Ftáčnika

Začiatok školského roka privítal ENVI-PAK účasťou na 2. ročníku podujatia Horský park Challenge, ktorý sa konal pod záštitou primátora Bratislavy Milana Ftáčnika. V sobotu 6. 9. pridali ruku k dielu a prišli čistiť bratislavský Horský park najmä obyvatelia so svojimi deťmi, žijúci v jeho okolí. ENVI-PAK učil a bavil deti enviro-hrami, dospelí sa prostredníctvom letákov mohli konfrontovať, či doma správne triedia odpad.

V stánku ENVI-PAK si účastníci podujatia zmerali svoju ekologickú stopu, ktorú na našej planéte zanechávajú svojimi návykmi a vzťahom k prostrediu, v ktorom žijú a tí najuvedomelejší EKObohovia a EKOsapienses od nás získali cenu ZELENÉHO BODU.

Organizátor podujatia agentúra Resonance pripravila na sobotňajšie podujatie aj pozvánku vo forme piatkového koncertu  Mariána Čekovského, ktorý sa konala 5. 9. v centre mesta.

  horsky_park_2014 horsky_park2_2014