04. 12. 2013

Na konferencii Samospráva a triedený zber vystúpia vyznamní hostia

Na konferenciu SAMOSPRÁVA A TRIEDENÝ ZBER 2014 potvrdili účasť a vystúpia s príspevkami k novému zákonu o odpadoch aj predstavitelia štátnej správy, štátny tajomník MŽP SR Ing

Na konferenciu SAMOSPRÁVA A TRIEDENÝ ZBER 2014 potvrdili účasť a vystúpia s príspevkami k novému zákonu o odpadoch aj predstavitelia štátnej správy, štátny tajomník MŽP SR Ing. Vojtech Ferencz, PhD. a Ing. Róbert Puci, člen Výboru NR SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie.

Na 5. ročník odbornej konferencie Samospráva a triedený zber 2014, ktorej hlavnou témou bude návrh zákona o odpadoch, sa môžete prihlásiť ešte dnes!!

Cieľom konferencie je priniesť Vám informácie o zmenách a povinnostiach, ktoré z nového zákona o odpadoch vyplynú pre Vás.

Pozvánku s programom a prihlášku nájdete TU.

Aby sme motivovali samosprávy k vyššej úrovni environmentálneho správania, vyhlasujeme už 5. rok Súťaž o najlepšie mestá a obce v triedení odpadov. Najaktívnejšie samosprávy sme za predošlé 4. ročníky súťaže odmenili finančnými cenami v celkovej výške 42.000 eur. Tento rok máme pripravených ďalších 10.500 eur pre víťazov.

plakety_vizual2

Súčasťou finančnej ceny je sklenená plaketa pre víťazov jednotlivých kategórií