04. 12. 2013

Navštívte stánok ENVI-PAK na veľtrhu gastronómie

Spoločnosť ENVI-PAK Vás pozýva na veľtrh gastronómie na výstavisko INCHEBA v Bratislave, ktorý bude od 30

Spoločnosť ENVI-PAK Vás pozýva na veľtrh gastronómie na výstavisko INCHEBA v Bratislave, ktorý bude od 30. 1. do 2. 2. 2014 patriť 21. ročníku medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO, určenému všetkým záujemcom o gastronómiu a hotelierstvo. ENVI-PAK je partnerom veľtrhu a v stánku bude prezentovať svoje vzdelávacie aktivity smerujúce k podpore triedenia a recyklácie odpadov z obalov.

Na veľtrhu nájdete aktuálne novinky v oblasti gastrotechniky, potravín, nápojov a súvisiacich služieb. Ponúka komplexný sortiment vybavenia a informácií pre prevádzkovateľov hotelov, reštaurácií, kúpeľov, rôznych typov gastronomických prevádzok a obchodov. Na svoje si prídu aj návštevníci, ktorí dokážu oceniť dobré jedlo, kávu či víno.

Veľtrh doplní pestrý sprievodný program. Šéfkuchári a členovia Slovenského národného tímu kuchárov a cukrárov budú pred očami návštevníkov pripravovať rôzne jedlá, čo bude zároveň spojené s ochutnávkou. Zástancov tradícií nepochybne poteší 8. ročník medzinárodnej súťaže O najlepší bratislavský rožok a na programe je aj kurz prípravy tejto tradičnej delikatesy.

Kávičkárov, ale aj všetkých, pre ktorých je káva koníčkom či povolaním, zaujmú Majstrovstvá Slovenska BARISTA 2014 spojené s workshopmi a tematickými stánkami. Spoznáte aj kulinársku atmosféru šiestich krajín – Slovenska, Talianska, Francúzska, Aljašky, Číny či Kuby v sprievode hudobníkov a tanečníkov z rôznych kútov sveta.