04. 12. 2013

Samosprávy sa môžu prihlásiť do Súťaže o Ekologický počin roka už len do 19. 9.

Mestá a obce sa môžu zapojiť do súťaže o Ekologický počin roka už iba do zajtra 19

Mestá a obce sa môžu zapojiť do súťaže o Ekologický počin roka už iba do zajtra 19. 9. do 24:00 hodiny! Svoje nominácie nám pošlite na mailovú adresu obce@envipak.sk. Súťažné pravidlá nájdete TU.

Environmentálny počin roka je jednou z hodnotených kategórií 5. ročníka Súťaže o najlepšie mestá a obce na Slovensku v triedení odpadov, ktorá je súčasťou konferencie Samospráva a triedený zber 2014. Konferencia sa uskutoční 9. októbra od 9:00 hodiny v hoteli Tenis vo Zvolene. Do kategórie Environmentálny počin roka môžete nominovať aktivity vykonané u Vás v meste/obci, ale taktiež môžete nominovať zaujímavé environmentálne aktivity z iných miest a obcí. Víťaza kategórie určí hlasovanie na internetovej stránke envipak.sk. Hlasovanie bude prebiehať od 23. 9. 2014 do 3. 10. 2014.

Na 5. ročník konferencie Samospráva a triedený zber 2014 sa môžete prihlásiť do 30. 9. 2014 prostredníctvom elektronickej prihlášky na našej web stránke, telefonicky na čísle 02 333 22 730 alebo mailom na adrese obce@envipak.sk.

5. ročník konferencie bude zameraný na aktuálnu problematiku v oblasti odpadového hospodárstva, predovšetkým:

•    na nový zákon o odpadoch,

•    na princíp rozšírenej zodpovednosti výrobcov – konkrétne riešenia pre jednotlivé komodity,

•    v panelovej diskusii sa odborníci v oblasti OH budú venovať novému zákonu o odpadoch a jeho dopadom na mestá a obce.

•    záver programu konferencie bude patriť vyhodnoteniu 5. ročníka Súťaže o najlepšie mestá a obce v triedení odpadov.

Program konferencie nájdete TU.

Každý blok bude ukončený krátkou prestávkou na občerstvenie a krátke diskusie s účastníkmi konferencie. Po ukončení konferencie si Vás dovoľujeme pozvať na recepciu.