12. 11. 2018

Ak máte v pláne navštíviť CSR Summit, príďte k diskusnému stolu ENVI - PAK

Ak máte v pláne navštíviť CSR Summit, príďte k diskusnému stolu ENVI - PAK
CEE CSR Summit je najväčšie a najstaršie podujatie o zodpovednom podnikaní v strednej a východnej Európe. Nadväzuje na medzinárodnú konferenciu, ktorú pre CSR odborníkov od roku 2004 organizuje Nadácia Pontis.

Dňa 13. novembra 2018 sa účastníci budú môcť už od 9:00 inšpirovať svetovými spíkrami, diskutovať a popoludní sa i vzdelávať a zabávať. Najväčšia konferencia o zodpovednom podnikaní bude opäť v duchu Cieľov udržateľného rozvoja (SDGs).

V OZV ENVI - PAK dlhodobo rozvíjame aktivity spoločenskej zodpovednosti. Sme organizátorom medzinárodného environmentálneho projektu podporujúceho zodpovedný prístup k triedeniu odpadov a ochrane životného prostredia Zodpovedná spoločnosť.

Naďalej rozširujeme aktivity spoločenskej zodpovednosti smerom k výrobcom a náš diskusný stôl je určený zástupcom tých zodpovedných spoločností, ktorí sú v otázkach triedenia a recyklácie uvedomelí, aktívni, a ktorí sa chcú učiť a inšpirovať od ostatných, ako netvoriť odpad, ako ho recyklovať a správne triediť. Budeme hovoriť o:

  • príkladoch udržateľnosti, triedenia a recyklácie, ktoré účastníci uplatňujú vo svojich firmách
  • príkladoch, ktoré v ich firmách fungujú a na ktoré sú hrdí
  • inšpiráciách, ktoré by chceli v oblasti spoločenskej zodpovednosti v oblasti životného prostredia zaviesť, ale zatiaľ sa im nedarí a v čom sa potrebujú učiť od ostatných

Viac informácií o podujatí nájdete na stránke: https://www.cee-csr-summit.eu/