18. 10. 2023
Článok

ENVI - PAK opäť medzi najlepšími!

ENVI - PAK opäť medzi najlepšími!

Už šiesty raz sme si počas slávnostného galavečera prebrali ocenenie Superbrands Slovakia. Pečať kvality odráža silu, zodpovednosť a vytrvalosť ocenených spoločností a ich schopnosť posúvať hranice a neustále nachádzať nové riešenia.

Do tohto programu sa firmy nemôžu svojvoľne nominovať alebo prihlásiť, a práve preto má ocenenie pre nás veľkú hodnotu. Šesť rokov po sebe sme získali prestížnu cenu, ktorú udeľuje komisia expertov zložená z profesionálov z oblasti biznisu, komunikácie, marketingu, médií a marketingového výskumu, a to je pre nás nielen radosť z prejavu uznania, ale je to najmä záväzok nevybočiť z nastaveného smeru,“ uviedla generálna riaditeľka OZV ENVI - PAK Hana Nováková.



 

Od svojho vzniku v roku 1994 vo Veľkej Británii si projekt Superbrands získal celosvetové uznanie a dnes je táto cena uznávaná ako špeciálne ocenenie, ktoré na základe zjednotených kritérií a metód každoročne identifikuje najlepšie z najlepších značiek vo viac ako 90 štátoch na 5 kontinentoch. TOP značky vyberajú profesionáli z oblasti biznisu, komunikácie, marketingu, médií a marketingového výskumu. Hodnotia ich podľa vopred definovaných kritérií, akými sú známosť, budovanie brandu, inovácie či prestíž.