25. 11. 2022
Článok Video

ENVIshow, v ktorej na obale záleží

ENVIshow, v ktorej na obale záleží

O triedení odpadu sa dá hovoriť rôznymi formami a prostredníctvom rôznych komunikačných kanálov. ENVI - PAK sa tentokrát rozhodol zdieľať informácie o správnom triedení odpadu prostredníctvom talkshow, ktorú moderoval známy moderátor Matej Sajfa Cifra a príjemnú atmosféru umocnili známi influenceri a odborníci zo sféry výrobcov.

Vo štvrtok, 24. novembra, v podvečerných hodinách sa uskutočnila v klube Soupa v Bratislave talkshow, v ktorej na obale záleží. Bola určená výrobcom, našim klientom, ktorí si urobili čas a mali chuť dozvedieť sa niečo nové o triedení odpadu. Tentokrát sa ENVI - PAK rozhodol zdieľať informácie o triedení odpadu netradičnou formou.


Pozvanie na talkshow prijali influencer, moderátor a bývalý hokejista Boris Valábik, komik, herec a influencer Štefan Martinovič, za výrobcov Veronika Bush z Tesco Slovakia, Zuzana Kaňuchová z Henkel Slovensko a Katarína Kretter zastupujúca spoločnosť OZV ENVI - PAK.


Rozprávali sa nielen o chybách, ktoré pri triedení najčastejšie robíme, ale aj o tom, ako správne triediť problematické druhy odpadov. Hostia tiež prezradili, ako riešia triedenie odpadu vo svojej spoločnosti, aké aktivity na podporu triedenia robia a ako na túto tému komunikujú so svojimi zamestnancami. Moderátor Matej „Sajfa“ Cifra sa postaral o to, aby sa hostia ani pri takej téme, akou je odpad, nenudili. 


Ak aj vás táto téma zaujíma, môžete si talkshow pozrieť na Facebooku,


alebo na YouTube.