16. 03. 2020

OZV ENVI - PAK získala tretíkrát titul Superbrands

OZV ENVI - PAK získala tretíkrát titul Superbrands
Komisia expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands udelila spoločnosti ENVI - PAK už po tretíkrát cenu Slovak Business Superbrands Award 2020. Zaradili sme sa tak do skupiny elitných značiek, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky.

Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou – zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.

Ocenenie Superbrands je tak potvrdením našej kvality a povzbudením pre našich klientov a partnerov. O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná skupina Business Brand Council na základe informácií poskytnutých spoločnosťou BISNODE a Dun&Bradstreet. Členmi Brand Councilu sú uznávaní odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy. „Ako spoločnosť si nesmierne vážime každé ocenenie. Superbrands si ceníme o to viac, že ide o významné ocenenie spoločností v širokom spektre kategórií a my  sme ho získali už tri roky zasebou,“ zhodnotila  Hana Nováková, generálna riaditeľka OZV ENVI - PAK.