09. 10. 2019

Prevzali sme si cenu pre výnimočné značky Superbrands 2019

Prevzali sme si cenu pre výnimočné značky Superbrands 2019
Uplynulý týždeň sme si počas slávnostného galavečera Tribute Event v hoteli Radisson Blu Carlton prevzali ocenenie Superbrands 2019, ktoré nám udelila komisia expertov Brand Council programu Slovak Superbrands.

Cenu Slovak Business Superbrands Award 2019 prevzala generálna riaditeľka spoločnosti ENVI - PAK Mgr. Hana Nováková, LL.M, MBA. „Opätovné získanie ocenenia v projekte Superbrands nás veľmi teší. Je to pozitívna spätná väzba nielen pre našich partnerov, ale aj na hodnotu samotnej značky, ktorú na Slovensku vytvárame už šestnásť rokov. Zaradili sme sa tak do skupiny elitných značiek, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky,“ uviedla Nováková.

Ocenenie Superbrands je nielen potvrdením kvality ENVI - PAK, ale zároveň aj povzbudením pre našich klientov a partnerov. Spoločnosti sa do výberu Superbrands nenominujú a nedá sa do neho prihlásiť. O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná skupina Business Brand Council na základe informácií poskytnutých spoločnosťou BISNODE a Dun&Bradstreet. Členmi Brand Councilu sú uznávaní odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy. Značky sa hodnotia podľa prestíže, inovatívnosti a povedomia o značke na našom trhu. Aby sa značka stala členom elitného klubu Superbrands musí mať vysokú kvalitu a vynikajúce renomé.

Programom oceňovania výnimočných značiek sprevádzal moderátor Milan “Junior” Zimnýkoval. Ocenenie Consumer Superbrands pre spotrebiteľské značky získalo 39 spoločností a 10 firiem si odnieslo titul Business Superbrands pre segment B2B. Špeciálnu cenu získalo Slovenské národné divadlo za rozvoj kultúry a kultúrnosti na Slovensku.