11. 09. 2017

Správne trieďte, hrajte a vyhrajte

Správne trieďte, hrajte a vyhrajte
Aj vy sa chcete dozvedieť, ako dlho sa odpady v prírode rozkladajú, ako správne triediť do farebných kontajnerov, čo všetko sa nachádza v našom odpadkovom koši, čo sa deje s odpadom po jeho vytriedení alebo ako je na tom naše Slovensko s recykláciou a skládkovaním? Toto všetko sa môžete dozvedieť vďaka novému online vzdelávaniu na stránke www.triedime.sk/test-ekologickej-inteligencie.

Test ekologickej inteligencie je projekt, ktorého jesenný cyklus trvá 13 týždňov. V každej epizóde sa skrýva nová zaujímavá téma. Test je určený všetkým – malým, veľkým... Ale najmä tým, ktorí sa chcú dozvedieť viac o správnom triedení odpadu.

Každý pondelok počas 13 týždňov bude zverejnená jedna z tém, ktorú si účastníci naštudujú a následne zodpovedajú otázky, ktoré s danou témou súvisia. A aby sme ich k štúdiu viac motivovali, majú možnosť zapojiť sa i do súťaže o vecné ceny. V každom hracom týždni budú spomedzi všetkých účastníkov vyžrebovaní traja, ktorí dostanú populárny fidget spinner. Po skončení jesenného cyklu dostane každý úspešný absolvent certifikát o absolvovaní vzdelávacieho programu a budú vyžrebovaní traja budúci vlastníci atraktívnych cien: fotoaparátu Instax, minidronu a Bluetooth reproduktora.

On-line vzdelávanie začína 11. septembra a končí 10. decembra 2017. Výhercovia budú zverejnení 14. decembra na stránke www.triedime.sk.

Nestihli ste prvý hrací týždeň? Nevadí... Pokiaľ sa zapojíte neskôr, naštudujete si materiály a zodpoviete na otázky zo všetkých predchádzajúcich epizód, zaradíme vás do žrebovania. Jednotlivé epizódy však musia byť vyplnené v poradí, v akom boli zverejnené.

Veľa šťastia pri štúdiu!