21. 04. 2023
Súťaž

Súťaž pri príležitosti Dňa zeme

Súťaž pri príležitosti Dňa zeme

Pri príležitosti Dňa zeme sme na Facebookovej stránke ENVI - Pak Zelený bod a Instagramovom profile envi_pak pripravili súťaž celkovo o 6 tričiek a EKO balíčkov.

22. apríla si pripomíname Deň zeme. Našej zemi môžeme nielen v tento deň jednoducho pomôcť tým, že nebudeme tvoriť žiaden odpad a ten, čo už predsa len vytvoríme, budeme poriadne a aktívne triediť. Po zavedení zálohovania PET fliaš z nápojov sa tento druh odpadu zo žltých nádob postupne vytratil. Plasty ale nie sú iba PET fľaše a s plastovými obalmi rôznych druhov sme stále v dennom kontakte. Preto ich nezabúdajme správne triediť.


Pre zaradenie do súťaže stačí splniť jednoduché pravidlo:

Napíšte nám do komentára pod súťažný príspevok na Facebookovej stránke ENVI - Pak Zelený bod alebo Instagramovom profile envi_pak čo najviac druhov plastových obalov, ktoré patria do žltých nádob alebo vriec na plasty.


27. apríla, vyžrebujeme 3 autorov/autoriek komentárov na Facebooku a 3 autorov/autoriek komentárov na Instagrame. V prípade, že bude splnená súťažná podmienka, vyhrajú tričko a praktický EKO balíček. 

Celé pravidlá súťaže nájdete tu: https://bit.ly/43PjkFl