24. 05. 2018

Deň Zeme 2018 so spoločnosťou OSRAM

Deň Zeme 2018 so spoločnosťou OSRAM
Deň Zeme sa každoročne pripomína celému svetu 22.apríla. Nebolo tomu inak ani v spoločnosti OSRAM, kde sme spoločne pre zamestnancov pripravili bohatý program zameraný na triedenie odpadu.

V duchu správneho triedenia odpadov čakali na zamestnancov aktivity priamo vo výrobnej hale. Dve hravé tímové aktivity – magnetická tabuľa a odpadové puzzle – boli na čas. Jednotlivé tímy sa vrátili do detských čias a skladali puzzle z 5 druhov odpadov a správne prideľovali odpadové magnetky k farebnému magnetickému kontajneru.

Na ďalšom stanovišti si mohli zamestnanci otestovať svoju Ekostopu, čiže aký je ich vzťah k životnému prostrediu. Tých najekologickejších (Ekobohov) sme odmenili darčekmi a edukačnými pomôckami. Veľkú pozornosť získal aj  digitálny test o triedení odpadu. Výsledky nás potešili, v spoločnosti OSRAM je oveľa viac odpadových kráľov ako odpadlíkov! 

Pre všetkých, ktorých zaujímala téma triedenia odpadu, boli pripravené darčeky, edukatívne materiály nielen pre zamestnancov, ale aj pre ich deti. V mene spoločnosti ENVI - PAK ďakujeme za spolupodieľanie sa na ekologickej osvete, za skvelú atmosféru a spoluprácu s oddelením ochrany ŽP a BOZP spoločnosti OSRAM zastúpeným Natáliou Macekovou a Alenou Gičovou.